Zalecenia pokarmowe dla człowieka. Co powinniśmy jeść, a czego należy unikać.

zdrowe jedzenie

Termin spotkania: 16 stycznia 2019, godz. 15:30-19:15

Adresat: zainteresowani nauczyciele

Miejsce realizacji: sala dydaktyczna nr 28 ODN Słupsk, ul. Bałtycka 29

Forma:

Warsztaty

Status:

zamknięty

Czas trwania:

5 godz. dydaktycznych

Adresaci:

zainteresowani nauczyciele

Cena:

forma bezpłatna

O szkoleniu:
  • Wpływ odżywiania na zdrowie.
  • Po co jemy produkty, których nie trawimy?
  • Ćwiczenie laboratoryjne: Produkcja sera podpuszczkowego.

Miejsce szkolenia:

sala dydaktyczna nr 28 ODN Słupsk, ul. Bałtycka 29

Termin:

16 stycznia 2019, godz. 15:30-19:15

Koordynator formy:

Irena Czyż - konsultant ds. wspomagania pracy nauczycieli w zakresie promocji zdrowia, profilaktyki zdrowotnej i aktywności sportowej oraz przedmiotów przyrodniczych

tel. (59) 84 23 567 wew. 38

e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Organizacja:

Maksymalna liczba uczestników: 20 osób.

O zakwalifikowaniu się na daną formę i szczegółach organizacyjnych poinformujemy Państwa pocztą e-mail.

UWAGA: Dane na zaświadczeniu generowane są na podstawie formularza zgłoszeń.

Ośrodek nie ponosi odpowiedzialności za nieprawidłowo podane przez uczestnika informacje dotyczące danych osobowych.

W celu potwierdzenia swojego uczestnictwa w warsztatach proszę uzupełnić formularz poniżej

FORMULARZ REJESTRACYJNY:  

Odwiedza nas 88 gości oraz 0 użytkowników.

Joomla Social Extensions